Rólunk

Cégünk, a Holofon Zrt. - mint Holofon '95 Kft. - 1995. május 29-én, budapesti székhellyel és tinnyei telephellyel alakult, az iparban és kereskedelemben keletkezett hőre lágyuló műanyag, zömében csomagolási hulladék anyagában történő újrahasznosítása céljából. Az így feldolgozott, újrahasznosított másodnyersanyag kiváló alapanyag a műanyag feldolgozók részére késztermékek előállítására.

A társaság alapítói műanyagipari, feldolgozói, forgalmazói ismeretekkel rendelkező szakemberek. Cégünk filozófiája: a közszemlélet megváltoztatása a műanyaghulladékról.

A Holofon Zrt. meghatározó piaci részesedésével Magyarország vezető műanyag újrahasznosító vállalata. A műanyag újrahasznosítás környezetbarát technológiával történik, melynek alapvető folyamata az (esetenkénti utóválogatás), aprítás, darálás, homogenizálás és granulálás. Alapanyagaink, az átvett hulladékok típusainak megfelelően HDPE, LDPE, PP és PS alapanyagok. PET, PVC hulladékok átvételével nem foglalkozunk.

A fent említett anyagfajták mellett a környezettudatos szemléletmód erősítése érdekében különböző vizes, üdítős, mosóporos illetve tusfürdős palackokról származó kupakokat is átveszünk.

A Holofon Zrt. folyamatosan törekszik a technológiai folyamatokhoz kapcsolódó fejlesztésekre. Ennek jegyében kívánja tevékenységébe beilleszteni a közeljövőben a bizonyos hulladékfajták mosását a hatékonyabb feldolgozhatóság érdekében.

Cégünkben ISO 9001:2008 és ISO 14001:2004 szabvány szerinti integrált minőségirányítási rendszert vezettünk be. Rendszerünket 2009. szeptember végén tanúsítattuk. Ezzel összhangban fogalmaztuk meg Minőségpolitikánkat és Környezetpolitikánkat .

Galériák


Ezt már olvasta? Felvásárlás